Lisa Jisei

Poddpartner in crime!

Vi hade stämt träff på vårt vanliga sushiställe. Samma ställe vi satt när vi skulle göra klart boken. Samma restaurang vi firade att boken var avslutad på. Hon: bokens redaktör, kollega, vän, kreativ hjärna att kompa ihop med. Tjejen med gestikulerande händer och viktigheter i rösten. Nu ville vi något mer. Responsen av boken hade kastat oss av stolarna lite. Mailen har fortsatt att strömma in, med berättelser av människor som känner igen sig. Vi satt där och kände båda ett behov av att lyfta fler röster.

För det finns fler berättelser, det finns så många kunniga människor som vet så mycket om det här men som är svåra att hitta i sociala medier-bruset. Tänk om vi kunde samla all kunskap som faktiskt finns på ett ställe. Nej, vi har ingen fastställd diagnos. Men det betyder inte att det inte finns kunskap om det vi upplever. Vi vill lyfta fler människor som känner som vi. Vi vill lyfta alla de människor som besitter kunskap om balans, kost, träning, hälsa och psykisk ohälsa. För dom är många!

När sushin är slut hade vi bestämt oss för att göra en podd. En podd om ortorexi som kan fånga in alla de som är sjuka, friska eller nånstans där mitt emellan. En podd som tar tillvara alla de personer som kan hjälpa oss att förstå något om de små delar som tillsammans bildar pusslet Ortorexi. Tänk om vi kan skapa en bank av kunnigt folk som vi kan lära oss av och förstå mer om oss själva.

Där började en knasig sommar. En sommar av entusiasm, hårt jobb, för lite syre i poddrum och glädjetjut över alla de fantastiska profiler som tackar ja. Världens bästa och knäppaste sommar är slut. Nu börjar en ny vardag, med jobb och familjeliv men med en ny fantastisk twist. En podd att få släppa varje måndag. Intervjuer att få längta efter att göra. En blogg att dela med Fanny. Vän, kollega, partner in crime!

Spåra från din sida.

Kommentarer (1)

  • gay chubby dating

    |

    gay chubby dating

    Poddpartner in crime! / Jag är sjuk

Kommentarer avstängda

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei