Lisa Jisei

Nix!

Timmarna innan tolvslaget går den årliga rundan runt bordet om nyårslöften. Träna mer, äta bättre, klättra i karriären, vara en mer närvarande mamma, börjar med yoga eller sluta röka. Alla handlar de om att förbättra oss själva, att
vi i det nya året ska bli en lite bättre version av oss själva.

Men Nix! Inga nyårslöften för min del. För min del blir tanken, om att avsluta året med att fokusera på vad jag kan förbättra, skev. Jag är en person som varje dag har höga krav på mig, många mål, strategier och piskor. Jag vill inte ha fler mål. Jag vill inte fira in det nya året med ännu en sak på att-göra-listan. I år 2016 ska jag avsluta med att säga till mig själv:

Lisa. Du är bra, stark, och uthållig. Du har gjort det bästa du förmått i varje given sekund under året som gått. Det räcker. Nu kommer 2017. Det kommer att gå bra.

Inga fler målbilder, inga pakter med kompisar om tider till vårens lopp. Att alltid vilja bli bättre ligger i min person, i hela den jag är. På tolvslaget ska jag stå och titta på ljuset på himlen och säga till mig själv, Du är bra nog Lisa.

Gott nytt år alla där ute.

Även du är bra nog. Väl kämpat!

Spåra från din sida.

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei