Lisa Jisei

Recensioner

”Jag vill varmt rekommendera den här! … kan vara en av vår tids viktigaste böcker.”
– PT-Fia, Metro Hälsa

”Sätter fingret på problematiken kring ätstörningar och träning. Inträngande och fängslande!”
– Isabella von Hofsten, socionom och författare (Mål i Mun, 2014). Grundare av Sveriges första privata klinik, idag Atlet & Diet.

” … Lisa har skrivit en bok om sin sjukdom och gett ut den på eget förlag. ”Jag är sjuk” är mycket läsvärd. Den handlar om Lisa och sjukdomen, men ger också en inblick i hur det blev så. Du får veta vad hennes nära kände och får läsa utdrag ur hennes dagbok från sjukdomstiden. Det är jobbigt, det gör bitvis nästan fysiskt ont att läsa. Men känner du någon med ortorexi, jobbar med träning, eller själv känner att du är på väg åt fel håll med din träning – läs boken! Den är inte lång, den är lättläst och den ger en mycket bra inblick i helvetet ortorexi.” (Läsvärt om ortorexi)
Anna-Lena Pettersson, Women’s Health


 

Media om mig

Under åren har media visat uppmärksamhet för Lisas historia, både som anorektiker och ortorektiker. Under den här sidan har vi samlat artiklar, intervjuer, bokrecensioner och annan uppmärksamhet i olika media. Sidan uppdateras inte längre fr.o.m. 2017. Media fortsätter att uppmärksamma Lisa, bl.a. har hon medverkat i SVTs Debatt.

| © Lisa Jisei