Lisa Jisei

Konsten att handla normalt

Mössan nerdragen och på väg in på ICA. Vet vad jag ska handla, exakt. Uttänkt och planerat. Men oj… vad mycket folk. Tar en klase bananer precis som de andra bredvid mig. Men va? Det skulle jag ju inte ha. Går mot energidryckerna och lägger tre stycken under bananerna. Bra… De syns inte. En fjärde uppe på. Bara en syns. Bra, det är väl ganska normalt att köpa en energidryck va? Går Mot äggen…yoghurt…kvarg… vem handlar sånt här? Kollar på de andra i butiken och slänger ner några formfranskor också. Så. Det är väl normalt? Man brukar väl köpa bröd också. Men vad är det här för matkorg? Energidryck, bananer, yoghurt, kvarg, ägg och bröd. Brukar man handla så? Slänger ner en ask med russin också och en korsordstidning. Jag kanske är och handlar åt min mormor?….Som dricker 4 energidrycker och äter kvarg? Troligt. Slänger ner lite hubbabubba. Radar upp allt på bandet. Vem handlar sånt här? Vem har jag handlat åt? Inte är det åt mig i alla fall.

Spåra från din sida.

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei