Lisa Jisei

Känslor inför boksläpp

För en tid sen satt jag i bilen, hade den första tryckta boken bredvid mig. En kompis i bilen som fingrar på boken, öppnar den, börjar bläddra, fastnar och fortsätter läsa. Jag försöker hålla ratten rak, koncentrera mig på trafiken och inte tänka för mycket. Men det är en märklig känsla, att se någon annan läsa boken. En bok som få fått läsa under arbetets gång. Jag har ju vetat när jag skrev den att den kommer att läsas, det var hela syftet. Jag ville att så många som möjligt skulle läsa den för att sprida kunskapen.

Igår fick jag ett långt mail av en vän som hade läst boken. Jag blev glad, rörd och lättad. Det kommer att bli bra. De första läsarnas respons är bättre än jag någonsin kunnat hoppas.

Det börjar arta sig. Nu packas påsar med förbeställda böcker till alla er som förbokat. Bokhögarna staplas och det blir mer och mer verkligt att ni kommer att läsa den.

Jag ser så mycket fram emot att höra era tankar om den. Två dagar kvar.

Spåra från din sida.

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei