Lisa Jisei

Jag måste bli som min löparapp!

löparappDet plingar till:

”Grattis! Nytt rekord” min löparapp gratulerar mig till något nytt rekord. Själv förstår jag inte riktigt. Jag har inte sprungit ovanligt långt, inte heller ovanligt snabbt. Jag klickar in mig på appen för att förstå vad det handlar om. ”Snabbaste 5-10 kilometers passet den här veckan” Den här veckan? Det här är ju veckans första pass. Först suckar jag, det väcker irritation att först tro att jag överträffat mina förväntningar för att sedan mötas av detta. Men samtidigt känner jag en värme för den lilla appen som ständigt gör såhär. För när jag tänker på det plingar den nästan till efter varje löppass med ett nytt rekord:

”Högst stigande denna vecka”

”Snabbast 3-5 kilometers pass denna månad”

”Längsta passet denna vecka”

Alltid lyckas den hitta något slags rekord att fira. Jag borde nog vara lite mer som min app, och fira mina pass ofta. Tänk om jag kunde hitta något i varje pass som gör att jag kan sträcka lite på mig. Kanske ta med en egen liten ringklocka som kan plinga till innan jag utbrister:

”Bästa pass denna vecka i kortbyxor”

”Längsta pass denna vecka utan kaffe hela dagen”

”Snabbast spurt till toalett efter löppass”

”Längst rutt idag”

”Snabbast tvätt av löparkläder efter pass”

”Roligast intervallträning denna månad”

Jag måste köpa en ringklocka och en liten megafon att ropa ”Grattis!” till mig själv!

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

Kommentarer avstängda

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei