Lisa Jisei

Jag klappar mig själv på axeln


klappNär avklädda juni känns orimligt svårt att ta sig igenom, och samtidigt behålla vettet, då rensar jag ogräs. När allt på kroppen känns abnormt mycket större än de små sommarshortsen tar jag några djupa andetag. När paniken smyger in i kvällsmörkret smsar jag en vän. juni är en ljus, varm och härlig månad på många sätt. Men en ganska kämpig månad om man hela tiden jonglerar med ett inneboende kroppsförakt. Juni är månaden jag bokar in mig på ett spa. Det är i juni och ser till att ta pauser och andas frisk luft. Det är då jag inte går till platser där man pratar kropp och träning. Det är i juni jag fokuserar på att behålla balansen. Framförallt är det i juni jag tänker på att vara snäll mot mig själv och klappa mig extra mycket på axeln.


Klapp klapp på axeln Lisa för att du kom på att skriva en bok.
Klapp klapp för att du skrev den
Klapp klapp för att du såg till att den fick utrymme att synas
Klapp klapp för att du tog alla chanser för att berätta om den
Klapp klapp för alla föreläsningar
Klapp klapp för att det blev en ljudbok
Klapp klapp för att så många drabbade läst den
Klapp klapp för att så många hör av sig för hjälp
Klapp klapp för att många n fått behandling
Klapp klapp för att du håller dig så balanserad du gör, under så omtumlande år

Klapp klapp klapp Lisa. Klapp klapp.

Spåra från din sida.

Kommentarer (1)

Kommentarer avstängda

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei