Lisa Jisei

Hur såg en vanlig dag ut när du var som sjukast?

Jag gick upp innan min man vaknade och sprang i någon timme, och kom hem innan han vaknade. När han gått till jobbet tog jag nästa löptur som slutade på det första gymmet. Där tränade jag ca 2 timmar och sprang vidare till nästa gym där jag tränade lika länge. Sen gick jag till dansskolan och tränade i någon av danssalarna innan mina danslektioner började. Jag körde mina dansklasser och tog en löprunda hem. Jag åt uttänkta matlådor bestående av minsta möjliga mat och uppiggande drycker eller tabletter i kombination med värktabletter. Om jag tyckte att jag misslyckats med något pass eller med något annat under dagen. blev det några extrapass på kvällen som självbestraffning.

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei