Lisa Jisei

Hörrudu läkaren, sånt där hamnar man på bloggen för!

läkareHade äntligen tagit tag i det. En läkarkontroll för att ta en närmare titt på mina värden, varför jag blir yr och lätt blir svimfärdig eller domnar. Säkerligen inget farligt. Men ändå, jag är över 30 och känner att jag behöver ta ansvar för mitt liv, min hälsa och välmående. Så efter många om och men bokar jag en tid. Jag och min man går dit tillsammans. Vi hinner börja prata med läkaren om pollen och eventuella ärftliga sjukdomar, efter …

Spåra från din sida.

Kommentarer (1)

  • Okunskapen i samhället | Skrik och Panik

    |

    […] är två länkar till som jag tycker är läsvärda Hörrudu läkaren, sånt där hamnar man på bloggen för! >> ”Alla kan inte botas med en enda metod…” […]

Kommentarer avstängda

| © Lisa Jisei