Lisa Jisei

Har ni kört helt slut på er nu?

IMG_2134Ett pass i gymmet. Lagom, trevligt, härligt sällskap av en fin vän. Är sjukt nöjd att ha kört ett väldigt svensson medelpass i gymmet och dessutom haft trevligt under tiden. Har inte vrålont i knät, vilket är en stor triumf. Gymmet ska stänga och vi går småpratande mot omklädningsrummet. Blickarna möter mannen i receptionen

– Har ni kört helt slut på er nu? Frågar han glatt och serviceinrikta.

– Nej, det kan man inte säga, svarar jag

– Nähä! Men då får ni gå tillbaka och göra om hörrni! Säger han med sin mest uppmuntrande och effektiva röst.

– Tack, men jag skulle inte tro det, hugger jag av.

”Har ni kört helt slut på er nu?” tänker jag när jag går mot skåpet. Är det det enda målet på gymmet fortfarande? Är det en fråga att ställa till sina tränande kunder? Jag vet inte. Att träna helt slut på sig… Är det därför alla är där? Trodde nog att fler var där för att träna hårt men smart, fokuserat och med kunskap… Köra slut på sig, vad är det för mål? Slut på vad? Jag blir förvirrad. Går och lägger mig istället.

Spåra från din sida.

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei