Lisa Jisei

Ett år!

jagarsjuk-70Nu är det ett helt år sedan boken släpptes efter ett års slit tillsammans med min man Dan. Kanske vore det något att fira bokens födelsedag med en härlig tårta. För ett år sedan stod jag inför alla er och höll den färdigtryckta boken i min hand. Dagarna efter mottog jag reaktionerna. Jag kunde aldrig ha föreställt mig hur det här året skulle bli. Jag är stolt, rörd och känner mig ganska torktumlad efter det här året. Jag har lärt mig mycket om mig själv och min omgivning, mycket om samhället och om er där ute.

Nu såhär på årsdagen kan jag meddela att ljudboken är på väg. Det har varit viktigt för mig att se till att boken blir lättillgänglig. Nu finns den som fysisk bok både på bibliotek och i handeln, som ebok och talbok. Ljudboken och distributionen av den tog lite längre tid. Nu är vi äntligen i hamn med den. Jag har provlyssnat. Jag kände mig än mer torktumlad efter den omgången och det känns skönt att jag är igenom den. För att höra min egen berättelse på ett så distanserat sätt, men rakt in i mitt öra var ganska obehagligt. Obehagligt men nyttigt. Håll utkik på bloggen och sociala medier. Alldeles strax är ljudboken ute med en liten fanfar från mig. Tutututut!
Jag gratulerar mig själv till att ha tagit mig igenom det första året efter boken släpptes. Hipp hipp hurra! Nu tar jag sats för ljudbokstumlaren… Det kanske blir en härlig åktur!

Spåra från din sida.

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei