Lisa Jisei

”Alla kan inte botas med en enda metod…”

kbtI svenska dagbladet skriver tre psykoterapeuter om hur KBT tagit över som den enda behandlingsmetoden mot psykisk ohälsa. De menar att ”alla kan inte botas med en enda metod, men flera kan – med flera metoder.”

Jag känner huvudet nicka gillande vid köksbordet. Jag tänker tillbaka på det stora antalet terapeuter, coacher och tränare jag träffat inriktade mot KBT. För mig har det aldrig funkat. Jag har försökt, vänt upp och ner på hela mig för att få tänket att …

Spåra från din sida.

Kommentarer (1)

  • Okunskapen i samhället | Skrik och Panik

    |

    […] Här är två länkar till som jag tycker är läsvärda Hörrudu läkaren, sånt där hamnar man på bloggen för! >> ”Alla kan inte botas med en enda metod…” >> […]

Kommentarer avstängda

| © Lisa Jisei