Lisa Jisei

A men tja!

Tiden bara rullar iväg. Det var en oändlighet sen jag postade ett inlägg. Trots att både podden och bloggen vilar lite så fortsätter ni att höra av er, det gör mig alltid glad. Så vad händer egentligen nu? Mer än att jag, som oftast, har ny hårfärg så jobbar jag på mitt vanliga roliga jobb och spenderar min lediga tid, som idag, krattandes löv med familjen. Även om jag lägger mer tid på familjen och mindre tid på bloggandet och poddandet fortsätter arbetet med att lyfta Ortorexi. Jag föreläser fortfarande, i veckan åker jag till Värnersborg. Jag fortsätter att göra intervjuer i den mån jag har möjlighet.

Nu idag släpptes intervjun med mig i Tyngre Oldschool, en intervju som var väldigt rolig att göra. Fredrik och Ashkan är inte bara otroliga proffs utan också genuint intresserade och kommer med nya typer av frågor. Ni hittar den här eller i din poddspelare

https://tyngre.se/podcast/tyngre-oldschool-om-ortorexi/

Jag är kvar och jag fortsätter arbetet, även om jag försöker lägga mindre tid åt sociala medier och mer tid på mina nära.  Flera frågar om nya avsnitt av podden. Just nu har vi inga planer på att spela in fler avsnitt, vi har helt enkelt svårt att få ihop det med våra familjeliv just nu. Men vi hoppas och längtar. Så länge är det bara att maila mig eller höra av mig via någon av mina kanaler antingen med frågor om sjukdomen eller förfrågningar.

Till alla er som hört av er kring er egen kamp. Jag hejar på er och tänker på er!

Ni är inte ensamma

Spåra från din sida.

Kommentarer (180)

Kommentarer avstängda

Läs ett smakprov av boken på smakprov.se


| © Lisa Jisei